Over ons

Over ons


Wij als 1cloud zijn een jong dynamisch bedrijf, achter dit bedrijf schuilt een team met meer dan 20 jaar ervaring in de IT. De afgelopen jaren is de IT-wereld sterk aan het veranderen. Een van de grootste veranderingen is de opkomst van Cloud Computing en juist dit vormt de basis van 1cloud.

Wij vinden het belangrijk om het gebruik van Cloud Computing te stimuleren en organisaties hierbij te ondersteunen. Wij doen dit door het geven van een advies op maat en uiteindelijk ook ondersteuning bij het implementeren binnen de organisatie.

1cloud is een authorized reseller van Google Apps. Dit wil zeggen dat wij officieel erkent worden door Google om Google Apps te verkopen en er voldoende kennis aanwezig is binnen het bedrijf om dit ook daadwerkelijk te implementeren.

Onze filosofie is dat organisaties zich moeten kunnen focussen op de core business en dat niet onnodig veel kostbare tijd verloren gaat aan het op de rails krijgen en houden van de ICT. Voor ons draait de ICT om drie kernwoorden: betaalbaar, efficiƫnt en gebruiksvriendelijk. Cloud Computing kan hiervoor zorgen, ook binnen uw organisatie, wij helpen u graag bij het verwezenlijken hiervan.