Office365

Office 365

Microsoft Office 365 voor professionals is een abonnementsservice die de vertrouwde Microsoft Office-desktoptoepassingen combineert met een set webtoepassingen die eenvoudig zijn te gebruiken, die werken met uw bestaande hardware en en die worden gekenmerkt door de strikte beveiliging, betrouwbaarheid en controle die nodig zijn om een bedrijf te runnen.

Email en agenda

Office 365Powered by Microsoft Exchange Online

Met Office 365 hebt u op elk moment en vanuit vrijwel iedere locatie toegang tot e-mail, agenda's en contactpersonen. Dit is mogelijk vanaf desktops, laptops en mobiele apparaten. Uiteraard zijn er functies aanwezig om uw organisatie te beschermen tegen virussen en spam.

Office Web AppsOffice 365

Powered by Microsoft Sharepoint online

Office Web Apps zijn handige, onlineversies van Microsoft Word, Excel, Powerpoint en Onenote die een eenvoudige manier bieden om documenten rechtstreeks vanuit uw webbrowser te openen en te bewerken.
Websites en samenwerking

Office 365Powered by Microsoft Sharepoint online


Met Office 365 kunt u documenten, ideeën, contactpersonen, agenda's en taken raadplegen en delen vanuit een centrale locatie en vanaf een gedeelde computer of een smartphone.

Met Microsoft Lync Online kunt u snel de juiste persoon vinden en met hem of haar cummuniceren via chatberichten, Lync-videogesprekken of onlinevergaderingen. Gewoon vanuit de office toepassingen waarmee u elke dag werkt.


99,9% gegarandeerde beschikbaarheid

Hoogwaardige beveiliging en betrouwbaarheid

Office 365 is helemaal opnieuw ontwikkeld met betrouwbaarheid, beschikbaarheid en prestaties als sleutelwoorden. Onze beproefde service is gebaseerd op de producten van Microsoft voor e-mail en samenwerking die al tientallen jaren de eerste keus zijn van ondernemingen.