Web Security Service

De Web Security Service die 1cloud aanbiedt beschermt u tegen de bedreigingen die op de loer liggen op het wereldwijde web, het filtert internetverkeer en reguleert wie en waar toegang tot het internet heeft. Een goede bescherming is van essentieel belang voor een goed verloop van de bedrijfsvoering in het digitale tijdperk waar we in beland zijn. Net als onze andere diensten is ook de Web Security Service volledig geïntegreerd in de cloud.

Voordelen:

  • Voorkom dat virussen, spyware en andere internetbedreigingen uw netwerk bereiken.
  • Beveilig Internettoegang voor iedere gebruiker met een geïntegreerde scanner en spyware signalering.
  • Verificatie en bescherming van mobiele gebruikers
  • Krachtige webfiltering tegen ongepast internet gebruik.
  • Geen hardware, geen software: goed beheersbaar en kostenefficiënt.
  • Alle updates gebeuren op het web.
  • Snelle en eenvoudige implementatie.

Drie belangrijke onderdelen van de Web Security Service zijn threat protection, policy enforcement, data security. Deze zaken zijn binnen de Service van ongekend hoog niveau en worden in de volgende alinea’s nader toegelicht.

Threat protection
Malware is een verzamelnaam voor kwaadaardige en/of schadelijke software. Met de steeds verdere opkomst van het internet neemt ook de bescherming tegen malware een steeds belangrijkere rol in. De door ons aangeboden Web Security Service biedt de beste bescherming tegen malware in vergelijking met overige oplossingen.

De Web Security Service biedt de meest geavanceerde bescherming tegen virussen, spyware, phishing en dataverlies, ongepast internetgebruik kan worden verkomen met het geïntegreerde content filter. Daarnaast omvat het ook een geïntegreerde scanner en spyware detectie die uw systemen realtime beveiligd tijdens het gebruik van het internet, dit is een unieke functie die in deze vorm niet binnen andere alternatieven terug te vinden is.

Policy enforcement
Internetgebruik is makkelijk te beheren en te bewaken via een uitgebreide beheerportal. Via deze portal zijn veel verschillende rapporten te genereren over onder andere de meeste gebruikte URL’s, gebruikte bandbreedte en geblokkeerde malware. Deze rapporten zijn naar eigen keuze in te zien door een specifieke account, een groep of individuele gebruikers.

Data security
Uw belangrijke bedrijfsgegevens worden beschermd door middel van realtime phishing-detectie. Ook de allernieuwste phising-sites worden geblokkeerd door gebruik te maken van de meest moderne en geavanceerde technieken.
1cloud helpt u graag bij het implementeren binnen uw bedrijf, neem hiervoor contact met ons op. Ook indien u nader geïnformeerd wenst te worden kunt u contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder.