Uw gids in de cloud

Veel organisaties overwegen om gebruik te gaan maken van Cloud Computing maar vinden het moeilijk om te bepalen welke diensten het beste passen bij hun IT omgeving. Gaan de beloofde besparingen wel echt geld opleveren en wat moeten we als eerste overbrengen zijn veel gestelde vragen.

1Cloud kan hierbij als gids fungeren en door een pragmatisch advies u helpen de juiste keuzes te maken.

Ervaren Cloud Consultants

Wij zijn gespecialiseerd in het overzetten van bestaande systemen naar de Cloud. Wij analyseren uw bestaande infrastructuur en software en brengen verslag uit over welke systemen het best passen in een Cloud omgeving. We maken ook een gedetailleerd verslag over de kostenbesparingen die kunnen worden gehaald binnen uw bedrijf door het invoeren van ons Strategisch Cloud Model.

Volledige Consulting Lifecycle

Onze diensten kunnen worden gebruikt in elke fase van uw project. Onze consultants zijn ervaren professionals met de kennis en achtergrond die zorgen voor een soepele migratie naar de Cloud.

Gespecialiseerd personeel

We hebben personeel dat gespecialiseerd is in Cloud Computing. Voor grote projecten doen we, waar nodig, een beroep op ons netwerk van de belangrijkste Cloud Computing partijen die een verscheidenheid aan vaardigheden hebben. Het gaat hierbij om programma-en projectmanagers, teamleiders, systeem architecten en ervaren engineers met een bewezen track record.

Volledige Analyse

Wij bieden een volledige analyse van uw systemen op compatibiliteit met Cloud Computing. Ons team zal in overleg met uw eigen IT afdeling of een derde partij bepalen wat er gedaan moet worden uw systemen naar de Cloud te migreren. We brengen ook de te verwachten kostenbesparingen voor uw bedrijf in kaart en de benodigde investeringen.

Project Management

Het is van groot belang om een gestructureerd project goed te plannen, alvorens een live productie-systeem naar de Cloud wordt verhuisd. Onze Project Managers hebben niet alleen uitstekende projectmanagement vaardigheden, maar hebben ook veel ervaring in Cloud migratie projecten.