Veilig en betrouwbaar

Google Apps is ontwikkeld om u een veilig en betrouwbaar platform voor uw gegevens te bieden, met de nieuwste technologieën en de beste processen voor datacentrumbeheer, beveiliging van netwerkapplicaties en gegevensintegriteit.

Verbeterde productiviteit en samenwerking

Met Google Apps kunnen uw medewerkers effectief in realtime samenwerken aan gedeelde documenten en sites. Dit bevordert een goede samenwerking waardoor uw personeel productiever werkt en innovatie wordt gestimuleerd.

Met Google Apps kunt u:

De totale eigendomskosten drastisch verlagen met een voorspelbaar tarief van slechts € 40 per gebruiker per jaar. Er zijn geen verborgen kosten voor onderhoud of upgrades.

De productiviteit van medewerkers verhogen met 25 GB opslag per gebruiker. Uw medewerkers kunnen zich richten op hun werk in plaats van op hun e-mailquotum.

Samenwerking en innovatie tussen uw medewerkers bevorderen door informatie te delen en realtime samenwerking te vergemakkelijken.

Betere berichtcontrole realiseren over wat uw bedrijf in- en uitgaat met de functies voor berichtbeveiliging en administratief beheer van Google Apps.

Overal en altijd toegang wanneer u de beschikking hebt over een internetverbinding: op uw mobiele apparaat, laptop of computer in een omgeving met meerdere besturingssystemen (pc, Mac, Linux).

Bekijk hier de demo tour!

Google mail, 25 GB opslagruimte (7,2 GB Educatie), minder spam, een beschikbaarheidsgarantie van 99,9%

Google Agenda

Google Agenda, planning, agenda's online delen en mobiel synchroniseren.

Google Docs

Google Documenten, spreadsheets en presentaties. Samenwerken was nog nooit zo makkelijk!

Google Sites

Google Sites, eenvoudig een website maken met de nieuwste functies van nu in een hand omdraai.

Kostenbesparing, voor de webtoepassingen van Google is geen hardware of software vereist waardoor uw bedrijf aanzienlijk kosten kan besparen!