Fixed price IT beheer

Wilt u af van steeds extra facturen voor het beheer van uw IT en wilt u een constante beschikbaarheid van uw applicaties?

Wij bieden u de mogelijkheid om voor een vaste prijs per werkplek uw volledige IT omgeving te beheren. Op deze manier zijn de belangen van u en ons gelijk. Wij hebben beiden als doel om de IT functionaliteit altijd beschikbaar te hebben. Verstoringen dienen voorkomen te worden en indien ze zich voordoen moeten ze zo snel mogelijk opgelost worden.

Dit doen we door uw systemen op afstand continu in de gaten te houden. Bij dreigende verstoringen wordt dit voortijdig geconstateerd en verholpen. Het op afstand beheren zorgt tevens voor een efficiƫnt model waardoor de kosten laag blijven. Indien noodzakelijk rukken de hulptroepen natuurlijk direct uit om storingen bij u op locatie te verhelpen.

Ook als u de filosofie van Cloud Computing wilt nastreven blijft er een IT infrastructuur over die goed beheerd dient te worden. Zelf doen betekent mensen in dienst hebben en houden, kennis up to date houden en alle scenario's zoals backup goed onder controle hebben. Veel organisaties kiezen er daarom voor om dit aan ons uit te besteden.


Onze referentie's zijn graag bereid om hun ervaring met u te delen.

Wilt u meer weten van onze aanpak neem dan direct contact met ons op.